Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aankopen. Daarom heeft u 14 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat u uw levering ontvangen hebt.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag, moet het teruggestuurde product ongebruikt of ongedragen zijn en dienen de originele verpakkingsmiddelen nog zoveel mogelijk intact te zijn. Uiteraard is passen of proberen wel toegestaan. Tevens dienen prijskaartjes en andere aan het product bevestigde kaartjes nog aan het product bevestigd te zijn. Items die zijn bevlekt of beschadigd door het dragen, passen of proberen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Alle teruggestuurde items worden geïnspecteerd bij binnenkomst.

Voor een snelle afhandeling van uw retour is het belangrijk dat u het retourformulier invult en samen met het terug te sturen product in de originele doos of een ander stevig verpakkingsmiddel terugstuurt. Sluit de doos met plakband goed af. Bij levering van uw bestelling zit een voorgeprint retouretiket. Plak dit etiket aan de buitenzijde van het pakket en breng het pakket naar het postkantoor. Wanneer het artikel dat u terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kunt u dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houdt er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost. U bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt; Lowlands Couture kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden van het zoek of beschadigd raken van pakketten of artikelen. Ons retouradres is: 

Lowlands Couture

Monnet-Nes 26

1862 AL Bergen Nh

Nederland/The Netherlands

 

Als wij het product in de originele staat hebben ontvangen, zullen wij u uw geld terugstorten of u een tegoedbon toesturen. Hiervan krijgt u automatisch bericht. Als u kiest voor creditering van het aankoopbedrag wordt het bedrag gecrediteerd naar uw creditcard-, bank-  of PayPalrekening.

Vanuit het buitenland

De handelswijze voor het retourneren van bestellingen vanuit het buitenland geschiedt op dezelfde wijze als hier boven beschreven. We raden aan een veilige, traceerbare verzendmethode te kiezen en het pakket te verzekeren; u bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt. Lowlands Couture kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden van het zoek of beschadigd raken van pakketten of artikelen.

Garantie

Elk artikel van Lowlands Couture voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan kan deze door Lowlands Couture kosteloos worden gerepareerd, vervangen of gecrediteerd: dit ter beoordeling van Lowlands Couture. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. 

Als u aanspraak wilt maken op eventuele garantie, gelieve eerst contact op te nemen met onze Klantenservice via info@lowlandscouture.nl of 072-27 43 51 747(tijdens kantooruren), zodat wij de te volgen handelswijze kunnen vaststellen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de  Algemene Voorwaarden.

Verkeerde product geleverd

Lowlands Couture staat garant voor hoge kwaliteit en service. Als u onverhoopt een verkeerd product hebt ontvangen, hebt u het recht deze te retourneren, waarna Lowlands Couture u kosteloos het juiste product zal opsturen. Voor het retourneren van een verkeerd geleverd product neemt u binnen twee dagen dat u uw levering ontvangen hebt contact op met de Klantenservice via  info@lowlandscouture.com of 072-27 43 51 74 (tijdens kantooruren). 

Een product ruilen of retourneren als het niet aan uw verwachtingen voldoet

Een artikel kan altijd geretourneerd worden als het niet aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard geldt hiervoor ook de 14 daagse bedenkperiode vanaf het moment dat u uw levering ontvangen hebt. Voor het retourneren van een pakket, zie hierboven.

Kosten retourzending

Alle retourzendingen vanuit binnen- en buitenland zijn voor kosten van de koper, uitgezonderd retourzendingen van producten die onder onze garantievoorwaarden vallen of verkeerd geleverde producten.

Geld terug of een tegoedbon

Voor geretourneerde artikelen geldt dat wij na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten crediteren op uw creditcard-, bank-  of PayPalrekening. 

Als u een artikel retourneert, kunt u er ook voor kiezen het aankoopbedrag als tegoedbon opgestuurd te krijgen. Zo kunt u snel, en zonder opnieuw een betaling te hoeven doen, een nieuw artikel kopen.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

In de regel maken wij uw geld binnen vijf werkdagen nadat wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen en goedgekeurd over naar uw bank-, PayPal of creditcardrekening, afhankelijk van hoe u de bestelling hebt betaald.

Modelformulier voor herroeping

Retourneren kan ook via het  modelformulier  voor herroeping.

© 2016 - 2024 LOWLANDS COUTURE DOGS | sitemap | rss